Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii de utilizare a siteului www.drinksdelivery.ro

www.drinksdelivery.ro aparţine firmei DD EXPRESS SHOP s.r.l., cu sediul în Cluj-Napoca, B.dul N. Titulescu, nr.28, ap.22, cu nr. înreg. ORC Cluj nr.: J12/3101/2014 , Cod Fiscal: 33739736; nr. de telefon: 0735 855 855; adresa email: office@drinksdelivery.ro

Termenii şi condițiile sunt aplicabile tuturor persoanelor care comandă produse comercializate prin intermediul siteului www.drinksdelivery.ro, trimițând comanda online sau telefonic la numărul: 0735 855 855

Produse:
Băuturi alcoolice şi nealcoolice, produse de tutun şi alte produse care apar în meniul siteului www.drinksdelivery.ro

Persoanele cărora se adresează oferta expusă prin site-ul drinksdelivery.ro trebuie să aibă împliniți vârsta minima de 18 ani. Prin accesarea siteului utilizatorul declară că are vârsta peste 18 ani. Siteul poate fi vizualizat după declarația: Am împliniti 18 ani.

Cum comanzi:

  • alegerea produselor dorite,
  • adăugarea în coş (ladă/pe lista de cumpărături),
  • completarea datelor de livrare, adresa, nr de telefon, nume, adresa de email,
  • confirmare comandă prin care se acceptă termenii şi condițiile,
  • după confirmarea comenzii sistemul vă trimite automat lista de cumpărături pe adresa de email specificată,
  • prelucrarea comenziilor, Confirmare, Termenul de livrare a Comanzii trimisă prin intermediul site-ului drinksdelivery.ro se preiau zilnic intre orele 19.00 şi 03:00, telefonic între orele 19:00 şi 03:00. Confirmarea din partea drinksdelivery.ro se va face telefonic prin apelarea numărului menționat. Termenul de livrare este aproximativ 30 minute după confirmarea telefonică.

Preţuri:
Preţurile sunt afișate în LEI şi conțin TVA 24%. Preţurile (respectiv produsele) la promoții sunt valabile în limita stocului disponibil.

Livrare:
Livrarea se efectuează în 30 de minute după confirmarea comenzii pe raza Municipiului Cluj-Napoca în intervalul orar 19.00 – 03.00 / zilnic (inclusiv Sâmbăta şi Duminica). Livrarea se face gratuit în cazul comenzilor peste 120 LEI în caz contrar (comenzi sub 120 LEI) se percepe o taxă de 15 LEI.

Plata:
Plata se face numerar, pe baza bonului fiscal, în momentul livrării/preluării produselor comandate.

Alte clauze:
1. În cazul în care agentul de livrare constată că persoana care se prezintă pentru preluarea comenzii este sub vârsta minimă legală de 18 ani are dreptul şi obligația de a refuza predarea băuturilor comandate (excepție în cazul băuturilor nealcoolice). În acest caz DD Express Shop s.r.l. este îndreptățită la încasarea livrării în valoare de 15 lei.

2. La produsele comandate şi livrate la adresa solicitată (urmare a comenzii plasate prin intermediul site-ului drinksdelivery.ro şi confirmată telefonic) nu există posibilitate de returnare.

3. Este interzisă copierea, reproducerea acestor informaţii apărute pe www.drinksdelivery.ro fără acordul administratorului site-ului.

4. Date personale: Site-ul drinksdelivery.ro nu foloseşte datele solicitate numai în scopul livrării produselor, excepţie când utilizatorul este de acord să primească newsletter-e de la aceasta. În cazul în care un utilizator nu mai doreşte să primească newsletter-e de la drinksdelivery.ro o poate face prin trimiterea unui email către adresa office@drinksdelivery.ro cu subiectul dezabonare.

5. Sunt de acord ca datele mele personale să intre în baza de date a DD EXPRESS SHOP s.r.l. în scopul îndeplinirii obiectului de activitate, adică a expedierii pe adresa mea de materiale promoţionale şi produse cu discount. Declar că am luat la cunoştinţă că pot exercita dreptul de acces, de intervenţie, de informare şi de opoziţie, conform Legii 677/2001, pentru protecţia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.